Google I/O 2011: Google Music şi-ar putea face intrarea

Scris de | 10 mai, 2011
Google I/O 2011: Google Music şi-ar putea face intrarea

Google va da azi startul mega evenimentului Google I/O, organizat la Moscone Center în San Francisco. Ţinând seama că este vorba despre Google şi că reprezentanţii companiei au lăsat foarte puţine informaţii să răsufle, întreaga lume a tehnologiei se aşteaptă la anunţuri revoluţionare, fie că este vorba despre noul serviciu Google Music, despre viitorul sistemului de operare Android sau chiar despre zvonitul smartphone Nexus Two.

Unul dintre anunţurile pe care le putem considera aproape sigure se referă la lansarea Google Music. Zvonurile indică că va fi vorba despre un serviciu cloud care le va permite utilizatorilor să stocheze pe un server până la 20.000 de melodii, din colecţia proprie, pe care să le redea apoi prin streaming pe notebook, smartphone sau pe un alt dispozitiv.

Iniţial planurile erau pentru un serviciu mult mai complex, însă se pare că neînţelegerile cu reprezentanţii marilor case de discuri i-au forţat pe cei de la Google să regândească, cel puţin momentan, problema.

Rămâneţi alături de noi azi pentru noi ştiri de la Google I/O unde există chiar şanse să aruncăm o primă privire asupra lui Android 4.0.

Etichete: , , ,