Aplicaţie Android de plată a parcării

Scris de | 23 mai, 2011
Aplicaţie Android de plată a parcării

Dacă te-ai plictisit de veşnica alergare după mărunţiş sau de timpul pierdut pentru căutarea unui parcometru atunci când te grăbeşti şi ai vrea să parchezi maşina în siguranţă, fără să rişti vreo amendă, poţi apela de acum la Android SMS Parking Romania, prima aplicaţie de acest gen pentru smartphone.
Soferii au posibilitatea de a-si salva in memoria telefonului numarul de inmatriculare si orasul in care parcheaza cel mai des. Ei vor fi informati asupra pretului parcarii in functie de numarul de minute dorit si vor primi o notificare inainte ca timpul pentru parcare sa expire.

Utilizatorii aplicatiei Android SMS Parking Romania isi pot exprima dorinta ca sistemul sa fie extins si in oraul lor apasand un buton in meniul aplicatiei.
Procesul e simplu: selecteaza orasul si perioada dorita si aplicatia va trimite SMS-ul corespunzator. In cateva secunde primesti un SMS de confirmare. Aplicatia te va notifica atunci cand perioada platita expira. Daca e necesar mai poti trimite un nou SMS.
Aplicatia Android SMS Parking Romania este disponibila in mod gratuit pe Android Market si se poate folosi din retelele Orange si Vodafone in Timioara, Oradea si Targu-Mures.

Etichete: , , , , , , ,