Finala Cupei României, Steaua vs Dinamo, pe mobil

Scris de | 25 mai, 2011
Finala Cupei României, Steaua vs Dinamo, pe mobil

Cea de-a 11 finală a Cupei României disputată între Steaua şi Dinamo va avea loc azi pe Stadionul Tineretului din Braşov, de la ora 21:15, iar celor mai puţin norocoşi, care nu vor avea ocazia să urmărească partida în faţa televizorului, connect le oferă o serie de alternative.
În cazul în care ai un mobil echipat cu sistemul de operare Android poţi opta pentru una dintre aplicaţiile de livescore disponibile pe Android Market.
Soccer Scores Pro, spre exemplu, este una dintre cele mai complexe şi mai rapid updatate aplicaţii de acest gen, ce îţi oferă nu doar scorurile în timp real ci şi ştiri despre cele mai noi evenimente din fotbal. Aplicaţia costă circa 8 RON pe Android Market.
Dacă vrei o aplicaţie gratuită, poţi alege Soccer LiveScores, care îţi oferă detalii nu doar despre evenimentele importante, cum este finala Cupei României ci chiar şi cu meciuri obscure, din diviziile inferioare. Aplicaţia este extrem de uşor de configurat şi oferă pe lângă scoruri simple din fotbal şi detalii despre joc, formaţii şi statistici. Jocurile de care eşti interesat pot fi adăugate într-o listă care va constant updatată.
Dacă eşti interesat de pariuri, poţi folosi aplicaţia lansată recent de către cei de la bwin, bwin live, disponibilă pentru Android 2.1- 3.0. Clienții bwin pot să parieze de pe mobil folosind o interfață prietenoasă, pot verifica pariurile deja făcute și pot avea constant la dispoziție o listă a pariurilor lor cu ajutorul noii aplicaţii.
Fie că eşti fanul uneia dintre echipele din finala Cupei României, sau doar un simplu microbist, nu uita să ai mereu smartphone-ul aproape în cazul în care planurile tale pentru o seară dedicată sportului rege sunt date peste cap.

Etichete: , , , , , , , ,