Panasonic Lumix DMC-GF3: Ultra mică şi uşoară

Scris de | 16 iunie, 2011
Panasonic Lumix DMC-GF3: Ultra mică şi uşoară

Panasonic DMC-GF3, noua cameră din gama Lumix G, bazată pe formatul Micro Four Thirds, este cea mai mică şi mai uşoară cameră sistem din lume cu obiectiv interschimbabil şi flash încorporat. Aceasta are o greutate de doar 222 grame şi este cu aproximativ 16,7% mai subţire şi cu  16.2% (aproximativ 43g) mai uşoară decât predecesoarea sa DMC-GF2.

Panasonic LUMIX GF3 este echipată cu procesorul de imagine Venus Engine FHD şi are un senzor Live MOS de 12,1 megapixeli. Sistemul ultra rapid Contrast AF realizeaza cel mai rapid autofocus din lume, de aproximativ 0.1 secunde.

Înregistrarea consecutivă a fost şi ea semnificativ îmbunătăţită, atingând 3,8 cadre pe secundă la rezoluţie de 12, 1 megapixeli..

Noul DMC-GF3 poate înregistra imagini video full-HD 1920 x 1080 în format AVCHD, iar sistemul avansat AF include tehnologiile full-time AF şi tracking pentru ca utilizatorii să se poată bucura de înregistări video de calitate realizate cu uşurinţă.

Carcasa este realizată din aluminiu care face ca aparatul să fie uşor însă, totodată, îi conferă si o rezistenţă mai mare.

Noul corp al aparatului încorporează un mâner ergonomic, ceea ce îl face uşor de manevrat în ciuda dimensiunii sale ultra compacte.

Micuţul aparat DMC-GF3 va fi disponibil într-o varietate de culori – negru, alb, roşu, maron şi roz.

Etichete: , , , ,