Vacanţa în Santorini, prin COSMOTE şi Germanos

Scris de | 23 iunie, 2011
Vacanţa în Santorini, prin COSMOTE şi Germanos

Germanos derulează până pe 15 iulie 2011 o campanie denumită „Câştigă-ţi vacanţa de vară la Germanos!” prin care orice participant care semnează în această perioadă un contract de abonament pentru serviciile COSMOTE (voce şi/sau date) şi care îndeplineşte condiţiile menţionate în regulamentul promoţiei poate câştiga o vacanţă pentru doua persoane în insula Santorini – Grecia.
Mecanismul campaniei este simplu: clienţii care se aboneaza la COSMOTE, indiferent de tipul de abonament ales, vor primi, completa şi semna un talon de participare la promoţie în magazinele Germanos. Tragerea la sorţi se va efectua in data de 22 iulie 2011, când promoţia „Câştigă-ţi vacanţa de vară la Germanos!” îşi va desemna cei patru câştigători.

Cele patru premii constau fiecare în câte o vacanţă în Grecia, staţiunea Kamari de pe insula Santorini, în perioada 24 – 31 august 2011, pentru două persoane (câştigătorul şi o a doua persoană indicată de acesta).
Fiecare premiu are incluse urmatoarele servicii: transport cu avionul (inclusiv taxe aeroport şi transfer aeroport – hotel – aeroport), cazare la hotel în cameră dublă, pensiune all inclusive, asistenţă turistică şi asigurare medicală individuală.
Regulamentul oficial, precum şi detaliile promoţiei sunt disponibile la adresa www.germanos.ro şi în magazinele Germanos din ţară, pe toata durata promoţiei.

Etichete: , ,