Philips Moda: Monitoare cu design de top

Scris de | 5 iulie, 2011
Philips Moda: Monitoare cu design de top

Philips a lansat de curând două monitoare din seria Moda, Philips 248C3 şi 228C3, cu ecrane de 24 şi 22 de inchi şi design unic, care atrage imediat atenţia.

Corpul foarte subţire şi baza stabilă din aluminium reprezintă o îmbinare perfectă a ergonomiei cu noile tendinţe în design. Mai mult, cele două feţe strălucitoare, ecranul negru şi spatele de culoare albă, le fac foarte dezirabile pentru orice birou sau living.

Conectivitatea prin 2 porturi HDMI, un timp de răspuns de doar 2 milisecunde şi funcţiile inovative pentru o vizualizare mai bună fac din noile monitoare o platformă de divertisment ce oferă o experienţă de neuitat.

Noile monitoare Philips 248C3 şi 228C3 ating perfomanţe înalte la capitolul sunet şi imagine. Dotate cu două porturi HDMI, monitoarele pot primi semnale audio şi video de înaltă calitate printr-un singur cablu de la calculatoare, sisteme set-top box, playere DVD si camere video. Imaginea este oferită la o rezoluţie full-HD de 1920×1080 pixeli.

 

Cu un timp de raspuns de 2 milisecunde, monitoarele oferă o experienţă vie, de exemplu atunci când urmăreşti un film de acţiune sau experimentezi cele mai nou jocuri.

Monitoarele folosesc tehnologia de iluminare din spate White LED (W-LED). Monitoarele W-LED au mai multe avantaje faţă de monitoarele LCD obişnuite: emit imaginea din prima clipă, de la primul semnal. Monitoarele W-LED au o imagine mult mai strălucitoare, culorile sunt mai vii şi valorile ratei de contrast sunt mai mari. Mai mult, iluminarea din spate a monitoarelor W-LED asigură că monitoarele

Philips 248C3LHSB va avea un preţ de 258 Euro iar Philips 228C3LHSB va avea un preţ de 219 Euro.

Etichete: , , , ,