CA Technologies dublu câştigătoare la Storage Awards 2011

Scris de | 10 iulie, 2011
CA Technologies dublu câştigătoare la Storage Awards 2011

Compania CA Technologies, furnizor SCOP Computers în soluţii de backup şi recovery , a câştigat două premii în cadrul celei de-a opta ediţii a premiilor Storage.

SCOP Computers, unic distribuitor în Romania pentru soluţiile software de management dezvoltate de CA Technologies, anunţă rezultatele excepţionale obţinute de soluţia CA ARCServe r15 în cadrul Storage Awards 2011 care a avut loc la Londra în data de 23 iunie. Companiile primesc din partea cititorilor revistei Storage Magazine, voturi de apreciere pentru personalul, produsele şi serviciile de excepţie. Soluţia desemnata dublu câştigătoare – CA ARCserve r15, a fost votata de catre cititorii publicaţiei Storage Magazine ca fiind produsul anului la categoriile: “Backup and Disaster Recovery Software” şi “Cloud Backup and Replication”. CA ARCserve r15 a strâns peste 40.000 de voturi în procesul de alegere a câştigătorilor ediţiei.

Chriss Ross, Vice Preşedinte, EMEA şi Asia Pacific, Data Management, CA Technologies, a comentat rezultatul într-un comunicat de presă: “Sunt încantat şi mândru pentru recunoaşterea primită de compania CA Technologies din partea clienţilor, asociaţilor şi experţilor din industrie. Este o dovada în plus că maximizarea performanţei şi a eficienţei strategiilor de backup şi recuperare, este un obiectiv important al oricărei afaceri”.

Soluţia CA ARCserve Backup ofera funcţionalităţi „de clasă enterprise” indiferent de volumul de informaţie sau de infrastructură IT.

Etichete: , , , ,