Smart Case pentru Samsung Galaxy Tab 10.1 – Replică după Smart Cover-ul Apple?

Scris de | 19 iulie, 2011
Smart Case pentru Samsung Galaxy Tab 10.1 – Replică după Smart Cover-ul Apple?

Anymode a lansat coperta Smart Case pentru tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, cu un design foarte asemănător cu Smart Cover-ul de la Apple dedicat iPad-ului. Similarităţile nu au trecut neobservate în blogosfera fanilor companiei din Cupertino.

Din punct de vedere al design-ului, culorilor şi caracteristicilor Smart Case-ul prezintă fără îndoială o asemănare cu Smart Cover-ul iPad-ului.

Coperta lansată de Anymode, poate fi achiziţionată în 5 culori – roşu, negru, verde, portocaliu şi albastru – şi poate fi împăturată pentru a fi folosită ca un stativ, asemenea accesoriului lansat de Apple în mai.

Pe pagina Anymode de pe reţeaua de socializare LinkedIn, compania e descrisă ca având o „afiliere puternică cu Samsung Electronics”, fiind furnizorul lor global pentru accesorii.

Youngbo Engineering e compania-mamă pentru Anymode, care distribuie accesorii precum căşti, baterii şi aşa mai departe, pentru telefoanele mobile Samsung. Acest lucru, pe lângă licenţierea oficială dată de compania coreeană, a adăugat la suspiciunile conform cărora Samsung s-ar fi aflat în spatele acestei lansări.

Asemănarea dintre cele două coperte e destul de evidentă. Credeţi că Smart Case-ul a copiat Smart Cover-ul?

Etichete: , , , , , ,