Game of Thrones sezonul 2: Primele detalii

Scris de | 24 iulie, 2011
Game of Thrones sezonul 2: Primele detalii

Una dintre cele mai aşteptate sesiuni de Q&A de la ediţia de anul acesta a conferinţei Comic-Con a fost cea cu starurile serialului  Game of Thrones. Creatorii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss, au dezvăluit cu această ocazie şi primele detalii legate de cel de-al doilea sezon.

“Cu toţii vor muri!” a declarat în glumă David Benioff, lucru care nu sună atât de ciudat pe cât s-ar părea, având în vedere cele întâmplate în primul sezon. A continuat mai apoi să spună că “cei care au citit cărţile ştiu la ce să se aştepte, dar vom debuta un număr semnificativ de personaje noi. E timpul să faceţi cunoştinţă cu Preoteasa Roşie”. A concluzinat mai apoi cu “acesta va fi un sezon în care vom explora mai mult”.

Game of Thrones este un serial produs de HBO care s-a bucurat de un succes enorm la nivel global şi a devenit după doar primul sezon un serial-cult în rândul oamenilor pasionaţi de poveştile fantastice medievale. Bazat pe seria cărţilor A Song of Ice and Fire, scrisă de George R.R. Martin, Game of Thrones prezintă luptele violente a cavalerilor, regilor, renegaţilor şi nobililor pentru controlul Tronului de Fier.

Sezonul 2 din Game of Thrones, în traducere Urzeala Tronurilor, va debuta, cel mai probabil, în prima parte a anului viitor.

Etichete: , , , ,