BlackBerry lansează o nou versiune a aplicaţiei Facebook

Scris de | 28 iulie, 2011
BlackBerry lansează o nou versiune a aplicaţiei Facebook

BlackBerry a lansat o nouă şi mult-aşteptată versiune a aplicaţiei dedicate site-ului de socializare pentru smartphone-uri şi pentru tableta PlayBook. Facebook pentru BlackBerry va avea acum suport pentru Events, Places şi multe altele.

Dispozitivele BlackBerry sunt fabricate esenţialmente pentru comunicarea prin mesaje, datorită integrării celebrei tastaturi QWERTY. De aceea, aplicaţia Facebook a fost întotdeauna o frustrare pentru proprietarii smartphone-ului. Facebook pentru BlackBerry a fost până acum, în cel mai bun caz, mediocru. Acest lucru s-a schimbat odată cu lansarea ultimei versiuni a aplicaţiei.

Versiune 2.0 a aplicaţiei Facebook pentru BlackBerry beneficiază de noi caracteristici precum: Events, pentru verificarea evenimentelor şi a zilelor de naştere ale prietenilor tăi, Places, care oferă posibilitatea de a-ţi posta locaţia pe pagina de profil, controlul confidenţialităţii wall-post-urilor şi un mod de a vizualiza Like-urile.

Pe lângă noile opţiuni, aplicaţia are acum şi o nouă interfaţă – care seamănă destul de mult cu cea pentru iOS – menită să faciliteze navigarea printre meniuri.

Facebook 2.0 pentru smartphone-uri şi pentru tableta PlayBook se găseşte acum pe BlackBerry App World, şi pot fi descărcate gratuit.

Etichete: , , , ,