Kingston Technology sparge două recorduri mondiale

Scris de | 1 august, 2011
Kingston Technology sparge două recorduri mondiale

Kingston Technology, liderul mondial independent de produse de memorie a anunţat astăzi o performanţă deosebită: compania a doborât două recorduri mondiale pentru cel mai rapid kit de memorii dual channel.

Stabilirea noului record de viteză cu cel mai rapid kit de memorii dual channel, Kingston HyperX KHX2544C9D3T1FK2/2GX, s-a făcut în cadrul unei sesiuni independente de overclocking, unde memoriile au fost tactate până la frecvenţa de 2902 MHz cu latenţă CAS 6 şi 3082 MHz cu latența CAS 7.

Aceste valori reprezintă cele mai înalte frecvenţe înregistrate cu un kit de memorie cu latenţe de CAS 6 şi CAS 7 şi au fost obţinute în Franţa de cunoscuţii over-clockeri Benjamin Bouix, alias „Benji Tshi” şi Jean-Baptiste Gerard cunoscut şi ca „Marmott”, folosind un sistem de răcire bazată pe azot lichid. Performanţele au fost obţinute pe un sistem cu o placă de bază GIGABYTE P55 UD6C (bios F10) echipată cu procesorul Intel Core i7 870.

Jean-Baptiste Gerard, cunoscut şi ca ‘Marmott’, campionul francez la overclocking a declarat într-un comunicat de presă: “Este prima dată când am supratactat acest modul de memorie şi frecvenţele obţinute sunt cu adevărat impresionante. HyperX KHX2544C9D3T1FK2/2GX are potenţialul să obţină frecvenţe şi mai mari, dar am fost restricţionaţi de performanţa procesorului, astfel încât aşteptăm cu nerăbdare următoarea sesiune de OC pentru a ne depăşi propriul record!”

Etichete: , , , , , ,