HyperX lansează căștile de gaming Cloud Alpha Wireless, headset capabil de o autonomie de 300 de ore

Scris de | 30 mai, 2022
HyperX lansează căștile de gaming Cloud Alpha Wireless, headset capabil de o autonomie de 300 de ore

HyperX anunță disponibilitatea pe piața locală a căștilor de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless, primele căști de gaming wireless cu o autonomie de până la 300 de ore cu o singură încărcare.

Cloud Alpha Wireless oferă o experiență audio imersivă cu audio spațial DTS Headphone:X și folosește driverele HyperX Dual Chamber pentru redare audio mai precisă în jocuri. În plus, Cloud Alpha Wireless utilizează tehnologia nouă Dual Chamber, reglată pentru a oferi frecvențe medii și înalte separat de cele joase.

De asemenea, cu ajutorul DTS Headphone:X Spatial Audio oferă o localizare mai precisă și sunet virtual 3D pentru o experiență de audiție optimizată în spațiu. Căștile integrează drivere personalizate de 50mm care dispun de un design mai subțire și mai ușor, dar păstrând sunetul și performanța versiunii cu fir originale.

Cloud Alpha Wireless beneficiază de controale audio pentru ajustarea volumului, închiderea microfonului și monitorizarea acestuia, iar microfonul detașabil certificat de Discord și TeamSpeak dispune de un indicator LED care are culoarea roșie atunci când microfonul este oprit. Mai mult, microfonul detașabil reduce zgomotul de fundal și oferă o claritate mai mare a vocii pentru comunicare îmbunătățită și pentru experiențe mai bune în chat-urile de voce din jocuri.

Cloud Alpha Wireless transmite în bandă de 2.4GHz, la o distanță de până la 20 metri în modul wireless, pentru a oferi libertate fără a sacrifica din calitatea audio. Căștile sunt compatibile cu software-ul NGENUITY pentru a verifica durata de viață a bateriei, pentru a vedea și ajusta setările din egalizator și pentru a accesa mai multe opțiuni de personalizare. De asemenea, căștile au cupe din piele moale și spumă de memorie la interior.

Disponibilitate

Căștile de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless sunt disponibile în România la prețul recomandat de 1,149 lei.

Etichete: , , , ,