HyperX Cloud MIX Buds, lansate oficial în România. Preț și disponibilitate

Scris de | 14 iunie, 2022
HyperX Cloud MIX Buds, lansate oficial în România. Preț și disponibilitate

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, anunță astăzi lansarea noilor căști de gaming HyperX Cloud MIX Buds, concepute pentru a fi compatibile cu mai multe platforme. Sunt primele căști de gaming True Wireless (TWS) de la HyperX care includ conectivitate wireless dual-mode, cu o latență scăzută în banda de 2.4GHz la conexiunea fără fir și Bluetooth 5.2.

Cloud MIX Buds oferă conexiuni wireless rapide pentru gaming, fiind compatibile cu mai multe platforme datorită adaptorului wireless de tip USB-C de 2.4GHz sau Bluetooth wireless pentru dispozitive media sau telefoane. Adaptorul USB-C la USB-C pentru desktop inclus în cutie îmbunătățește accesibilitatea și permite dongle-ului să fie folosit drept telecomandă pentru a schimba între conectivitatea de 2.4GHz și Bluetooth.

Căștile MIX Buds dispun de drivere dinamice mari, de 12mm, și oferă tehnologia DTS Headphone:X pentru o experiență audio mai imersivă în jocuri. Căștile oferă sunet surround pe 7.1 canale, cu spațializare și localizare precise, pentru indentificarea mai ușoară a poziționării sunetelor în jocuri. Utilizatorii pot folosi software-ul HyperX NGENUITY pentru a-și personaliza profilul de sunet, folosind egalizatoarele și totodată pot modifica opțiunile de control tactil.

MIX Buds dispun și de trei capete de silicon, de dimensiuni diferite, pentru o potrivire mai bună. Carcasa de încărcare protejează căștile de deteriorare, iar o husă din silicon este inclusă în cutie pentru a depozita adaptorul USB-C de 2.4GHz. Bateria de lungă durată de pe Cloud MIX Buds oferă până la 33 de ore de utilizare cu o singură încărcare.

HyperX Cloud MIX Buds: Preț și disponibilitate

Căștile true wireless HyperX Cloud MIX Buds vor fi disponibile începând din iunie 2022, la prețul recomandat de 799 RON. Pentru mai multe informații despre disponibilitatea HyperX Cloud MIX Buds, poți vizita pagina de produs.

Etichete: , , , ,