Kingston lansează un Media Reader cu USB 3.0

Scris de | 2 august, 2011
Kingston lansează un Media Reader cu USB 3.0

Kingston Digital a anunţat ieri lansarea pe piaţa a unui nou dispozitiv de citire a datelor de pe diferite carduri de memorie. Kingston Media Reader USB 3.0 profită de tehnologie ultra-rapidă de citire oferită de portul USB 3.0 pentru un transfer de până la 5.0 GB pe secundă.

Kingston Media Reader USB 3.0 e un dispozitiv foarte convenabil pentru persoanele care folosesc această tehnologie de stocare a informaţiilor, datorită compatibilităţii cu mai multe tipuri de carduri de memorie, printre care şi noile SDXC. Aparatul are de asemenea un design simplu de plug-and-play astfel încât utilizatorii să poată face conexiunea cât mai uşor.

Viteza maximă de transfer pe care o poate atinge Media Reader-ul de la Kingston este de 5.0 GB pe secundă, datorită portului USB 3.0. Mai mult, dispozitivul este compatibil şi cu USB 2.0, pentru sistemele mai vechi.

Andrew Ewing, managerul de afaceri la departamentul de memorie Flash, Kingston, a descris noul produs într-un comunicat de presă: „Compatibilitatea dispozitivului Kingston Media Reader USB 3.0 cu mai multe carduri de memorie, combinată cu mărimea modestă, îl face perfect pentru a fi folosit acasă, pe drum sau la birou.”

Kingston Media Reader USB 3.0 poate fi achiziţionat la preţul de 45 dolari.

Etichete: , , , ,