Google Chrome 13, disponibil pentru download

Scris de | 3 august, 2011
Google Chrome 13, disponibil pentru download

Google a anuntat astazi lansarea versiunii 13 a browserului Chrome. Chrome 13 este cea mai recenta versiunea a gigantului browser.

Disponibil pentru mai multe sisteme de operare (Windows, Mac, Linux), Chrome 13 vine cu Instant Pages, Print Preview si aduce 5200 de imbunatatiri si cateva probleme importante de securitate, pentru care Google a platit 17000 de dolari cercetatorilor in securitate pentru raportarea acestor vulnerabilitati.

Instant Pages, caracteristica activata implicit, determina care link dintr-o pagina web are posibilitatea mai mare de a fi deschis, descarcand astfel in mod automat paginile aflate in spatele acestora si in acest mod paginile se afiseaza mai rapid. Optiunea poate fi testata accesand Google si observand ca unele pagini vor aparea aproape instantaneu dupa ce faceti click pe ele. Instant Pages este folosita acum numai pentru Google, dar acesta poate fi folosit si de catre alte site-uri, intrucat a fost proiectat ca un standard web.

Print Preview permite vizualizarea paginilor inainte de a trimit pagina spre imprimanta pentru a fi tiparita. Aceasta caracteristica nu este disponibila pentru Mac OS X, fiind in curs de productie.

Mai multe detalii cu privire la lansarea Google Chrome 13, inclusiv o lista completa cu problemele de securitate, pot fi gasite intr-un post pe blogul Google Chrome.

Google Chrome 13 poate fi download de aici.

Etichete: , , , , , ,