FoxL V2 Hi-Fi Bluetooth: Pentru bicicliştii care vor să călătorească alături de piesele lor preferate

Scris de | 5 august, 2011
FoxL V2 Hi-Fi Bluetooth: Pentru bicicliştii care vor să călătorească alături de piesele lor preferate

Soundmatters a anunţat ieri disponibilitatea boxei portabile foxL V2 Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth fabricată special pentru biciclete şi autoturisme. foxL V2 Hi-Fi Bluetooth poate fi ataşată de ghidonul unei biciclete sau pe bordul unei maşini pentru o redare clară a sunetului fără inconvenienţa cauzată de cabluri.

foxL V2 Hi-Fi Bluetooth poate fi montată cu ajutorul stativelor produse de ProClip în maşină sau pe bicicletă. În maşină montarea se face în aproximativ 2 minute printr-un proces rapid şi eficient, în care nu este nevoie de nicio tăiere sau reconfigurare a interiorului. Stativul Universal Bicycle Mount e rezistent la apă şi funcţionează perfect pe orice bicicletă.

„Când revista TIME a numit foxL în Top 10 Gadgeturi ale anului, au aplaudat aplicaţia on-road şi de atunci o multitudine de oameni ne-au întrebat despre cum ar putea să folosească foxL în maşină, şi pe bicicletă, şi pentru muzică, dar şi pentru a vorbi la telefon. Aceste beneficii sunt acum disponibile” a declarat într-un comunicat de presă Lee Adams, vicepreşedinte la Soundmatters International, Inc.

Boxa poate fi folosită, de asemenea, şi ca un difuzor pentru apelurile telefonice.

foxLv2 Bluetooth Hi-Fi e disponibilă acum la preţul de 199 dolari. Stativul foxL Vehicle Bracket Mounting System pentru maşini are un preţ de 65 dolari, în timp ce foxL Universal Bicycle Mount costă 49.95 dolari.

Toate produsele pot fi comandate acum în exclusivitate pe : www.soundmatters.com.

Etichete: , , , , , ,