BlackBerry App World 3.0 BETA e disponibilă acum pe BlackBerry Beta Zone

Scris de | 8 august, 2011
BlackBerry App World 3.0 BETA e disponibilă acum pe BlackBerry Beta Zone

Aplicaţiile au fost întotdeauna un fel de „călcâiul lui Ahile” pentru Research in Motion. Compania canadiană speră să schimbe acest trend odată cu lansarea noii versiuni a programului BlackBerry App World. Cei care nu mai au răbdare până la lansare pot testa acum versiunea BETA 3.0.

Prima mare diferenţă stridentă pe care o putem observa la această versiune în comparaţie cu cea anterioară e interfaţa home-screen-ului care s-a schimbat practic în totalitate. În partea superioară găsim opţiunea de “Search App World” care facilitează găsirea rapidă a aplicaţiei sau jocului dorit.

Sub opţiunea de căutare se află un carusel de imagini care promovează topuri de aplicaţii – gratuite, recente, etc. -, cateogorii şi altele. Caruselul va fi actualizate în fiecare lună cu cele mai noi aplicaţii.

Mai mult, noua interfaţă are acum şi pictograme pentru cele mai accesate categorii din BlackBerry App World de către  utilizatorii BlackBerry ca „Teme”, „Aplicaţii” sau „Jocuri”.

Pentru a explora în totalitate noua versiune a aplicaţiei BlackBerry App World 3.0 BETA, va trebui să o descarci de pe BlackBerry Beta Zone.

Etichete: , , , ,