Tastatură wireless alimentată de puterea luminii

Scris de | 17 august, 2011
Tastatură wireless alimentată de puterea luminii

Uită de tastaturile cu baterii pe terminate odată cu Logitech Wireless Solar Keyboard K750, un model cu celule solare integrate, ce alimentează tastatura prin intermediul luminii ambientale.

Disponibilă în 5 culori – patru destinate exclusiv utilizatorilor Mac – Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac este alimentată de lumină, chiar şi în interiorul unei încăperi. Dispozitivul îşi extrage energia din lumina ambientală din cameră – nu este nevoie de lumină solară directă – astfel încât nu vei avea problem cu schimbarea bateriilor.

Mai mult, o încărcare completă poate furniza până la 3 luni de funcţionare în întuneric total. În plus, poţi downloada aplicaţia solar power, ce oferă informaţii pe loc despre nivelul bateriei şi care te va atenţiona atunci când tastatura are nevoie de mai multă lumină.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac dispune de conectivitate wireless avansată de 2,4 GHz, ce elimină căderile şi întârzierile, şi de un receiver miniatural Unifying plug-and-forget.

Tastatură Logitech Wireless Solar K750 pentru Mac va fi disponibilă în Europa din această lună, la un preţ recomandat de €79.99.

Etichete: , , ,