Battlefield 3 vs. Call of Duty: Declaraţii de război

Scris de | 22 august, 2011
Battlefield 3 vs. Call of Duty: Declaraţii de război

John Riccitiello, CEO-ul Electronic Arts, a comentat în aprilie că noul joc Battlefield 3 va surclasa Call of Duty, cel mai de succes shooter la ora actuală. Săptămâna aceasta, în cadrul conferinţei Gamescom, CEO-ul Activision, Eric Hirshberg, a răspuns declaraţiilor.

CEO-ul Electronic Arts a declarat că scopul jocului Battlefield 3 e să detroneze franciza Call of Duty din ierarhia shooterelor. Eric Hirshberg a declarat că e bine să existe un nivel de competiţie în industria jocurilor, dar a precizat că insultele de genul celor exprimate de John Riccitiello sunt peste măsură.

„Recent un rival de-al nostru a spus că ar dori să vadă declinul Call of Duty. Am fost rugat de nenumărate ori să răspund la acest comentariu, şi în general am ales să nu fac asta. Slujba mea e să ajut echipele talentate să creeze cele mai bune jocuri, nu să insult pe nimeni. Acest gen de retorică dăunează industriei noastre.” a declarat Eric Hirshberg, la Koln în Germania.

CEO-ul Activision Publishing a mai adăugat că producătorii ar trebui să se sprijine unul pe altul, deoarece un joc bun se  vinde pentru că e bun, nu pentru că fură din vânzările altui producător.

Vom vedea dacă John Riccitiello a avut dreptate pe 28 octombire, când se va lansa mult-aşteptatul joc Battlefield 3.

Etichete: , , , , , ,