Vodafone organizează o piesă de teatru pe Facebook

Scris de | 27 august, 2011
Vodafone organizează o piesă de teatru pe Facebook

Vodafone România a anunţat astăzi că va susţine a 4-a ediţie a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, ce va avea loc în perioada 29 august-10 septembrie. Cu această ocazie, Vodafone va găzdui un proiect unic în România: o piesă de teatru jucată pe Facebook.

Luni, 29 august, începând cu ora 5 P.M., actorii piesei prezentă în programul festivalului, „Te iubesc! Te iubesc?”(Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu, Alexandru Grigore) vor juca pe o altfel de scenă: pe pagina de Facebook a Vodafone. Piesa de teatru va fi o premiera în online-ul din România şi va fi structurată în două acte a câte 10 minute, cu o pauză de 5 minute între acte.

„Ne bucurăm să găzduim pe pagina noastră de Facebook un proiect în premierî în România: prima piesa de teatru jucată pe Facebook, la care spectatorii sunt rugaţi să îşi deschidă telefonul mobil! Actori reali vor „juca” pentru fanii Vodafone Buzz postând replicile din piesa de teatru şi vor crea atmosfera specifica unei piese adevarate, iar spectatorii vor fi rugaţi să îşi ocupe locurile şi să fie atenţi la jocul actorilor.

Ca şi la teatru, comentariile şi „ like-urile” publicului vor fi deschise doar in pauză şi dupa spectacol” a declarat Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone România.

Mecanismul de înregistrare este simplu: toţi cei care doresc să îşi rezerve un loc în sală sunt rugaţi să dea Like paginii Vodafone Buzz (în cazul în care nu sunt încă prieteni cu pagina oficială a Vodafone România), să intre în aplicaţia „Teatru Undercloud” şi să se înregistreze cu contul lor de Facebook.

Aplicaţia permite ca, în momentul înregistrării, utilizatorul să poată rezerva un loc şi pentru un prieten din lista sa de pe Facebook.

Etichete: , , ,