HP va continua să producă tableta TouchPad, într-un număr limitat

Scris de | 31 august, 2011
HP va continua să producă tableta TouchPad, într-un număr limitat

Hewlett-Packard a decis să producă încă o linie de tablete TouchPad, în urma solicitărilor abundente din partea consumatorilor, relatează Reuters. Anunţul de ieri vine la doar câteva săptămâni după ce compania americană a renunţat la fabricarea dispozitivelor ce rulează webOS.

HP va produce un nou stoc limitat de TouchPad-uri pentru a îndeplini cerinţele pieţei. Tableta ce rulează sistemul de operare webOS s-a bucurat de vânzări extrem de bune pe teritoriul nord-american, după ce a micşorat preţul de la 399 dolari la doar 99 dolari. Promoţia a generat cozi interminabile în faţa magazinelor de specialitate.

Un reprezentant al companiei a declarat într-un articol apărut pe Reuters că „viteza cu care se vindeau dispozitivele a fost incredibilă, ceea ce ne-a convins să fabricăm o ultimă linie pentru a îndeplini cerinţele clienţilor care nu au apucat să-şi achiziţioneze tableta.”

TouchPad oferită de HP are şanse serioase să devină a doua cea mai vândută tabletă din Statele Unite ale Americii, după iPad, surclasând chiar şi cele ce rulează sistemul de operare Android.

Etichete: , , , , , ,