Philips prezintă noua gamă de televizoare DesignLine şi noile serii Cinema 21:9 Platinum şi Gold

Scris de | 2 septembrie, 2011
Philips prezintă noua gamă de televizoare DesignLine şi noile serii Cinema 21:9 Platinum şi Gold

Philips a anunţat noua gamă de televizoare premiate de înaltă performanţă în cadrul conferinţei IFA Berlin. Modelele DesignLine şi Cinema 21:9 Platinum Series Smart LED TV ridică ştacheta producătorilor de televizoare printr-un design deosebit şi o tehnologie aparte.

Philips DesignLine – Prin utilizarea inovatoare a unor materiale naturale precum sticla, lumina pătrunde prin cadru dând impresia de plutire. Design-ul este completat de comenzi tactile suspendate, conectivitate wireless şi tehnologie imagistică Philips Ambilight, iar efectul general reprezintă o sinteză a design-ului cu tehnologia.

Televizoarele cu LED-uri din gama DesignLine sunt proiectate pentru mesele joase din camera de zi, cu o înclinare confortabilă de şase grade spre spate pentru crearea unui confort vizual optim. Această poziţie înclinată corespunde unui stil de viaţă modern şi relaxat precum şi unei poziţii de vizionare de pe consolele TV moderne, plasate la mică înălţime. Proiectate spre a fi apreciate din toate unghiurile, aparatele se aseamănă unei rame foto plutitoare moderne, de culoare albă. Într-o expresie naturală, ecranul mare din sticlă, care pare că se prelungeşte până la masă, lasă impresia că televizorul pluteşte. Lejeritatea formei DesignLine este în continuare amplificată prin tehnologia Philips Ambilight pe lateralele televizorului.

Cinema 21:9 Platinum şi Gold, Seriile 9000, 8000 şi  7000 de televizoare cu tehnologie Smart LED – Având în vedere că filmele 3D au cucerit marele ecran şi conţinuturile 3D sunt disponibile pe o gamă largă de platforme media, cei împătimiţi de filme sunt dornici să trăiască această experienţă în propria casă, ceea ce explică introducerea la seriile 9000,  8000, Cinema 21:9 Platinum şi Gold a tehnologiei integrate 3D Max de înaltă performanţă, care oferă rezoluţie Full HD, unghi de vizionare de 180 de grade, nivel minim de diafonie şi tehnologie Active 3D pe ecranele de mare viteză de ultimă generaţie.

Televizorul din seria Smart LED 9000 de 46 inch a primit un premiu EISA pentru cel mai bun televizor 3D din Europa, juriul recunoscându-i calitatea de „cel mai bun televizor 3D de pe piaţă”, subliniind că „reflexia deranjantă a ecranului este semnificativ redusă prin aplicarea unui filtru „Moth Eye” eficient”, caracteristică unică a seriei Philips 9000 de 46 inch. 

Cu Perfect Natural Motion s-a dublat puterea de procesare, ajungând la două miliarde de pixeli pe secundă, ceea ce asigură o dinamică de înaltă claritate şi o fluiditate perfectă în 3D.

Etichete: , , , ,