BlackBerry 9900, începând de la 299 euro, în oferta Orange

Scris de | 6 septembrie, 2011
BlackBerry 9900, începând de la 299 euro, în oferta Orange

blackberry 9900Orange România a anunţat disponibilitatea în premieră a noului terminal BlackBerry Bold 9900 pe teritoriul ţării noastre. Începând de azi clienţii reţelei vor putea comanda smartphone-ul de pe site-ul oficial.

Comenzile pentru modelul BlackBerry Bold 9900 vor fi procesate pe 16 septembrie pentru clienţii business, urmând ca terminalul să fie disponibil în magazinele Orange din 19 septembrie.

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România a declarat într-un comunicat de presă: “Una dintre direcţiile principale ale Orange este de a-şi îmbogăţi portofoliul de produse cu cele mai noi şi mai performante smartphone-uri. În această categorie se regăseşte şi noul BlackBerry Bold 9900, lansat astăzi într-o ofertă exclusivă Orange. Totodată, având în vedere creşterea semnificativă a cererilor de telefoane BlackBerry şi parteneriatul de durată Orange – RIM, vom pregăti clienţilor pasionaţi de aceste smartphone-uri multe alte surprize şi oferte speciale până la sfârşitul anului.”

Telefonul e cel mai subţire produs până acum de compania canadiană – la doar 10.5 mm – şi oferă, pe lângă tastatura QWERTY arhicunoscută, un ecran touch, primul Bold cu această configuraţie. BlackBerry Bold 9900/9930 are de asemenea un procesor de 1.2 GHz, 768MB RAM şi suport pentru tehnologia NFC (Near Field Communications).

BlackBerry Bold 9900 este disponibil la Orange începând de la 299 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament nou Panteră 20 pe doi ani şi opţiunea BlackBerry 15 ce include un trafic de 500 MB/lună.

Etichete: , , , , ,