Romania Franta: Urmareste live meciul crucial de pe National Arena

Scris de | 6 septembrie, 2011
Romania Franta: Urmareste live meciul crucial de pe National Arena

Romania intalneste azi reprezentativa Frantei de la ora 21:30, pe stadionul National Arena, intr-un meci crucial pentru calificarea la EURO 2012.

Suporterii mai puţin norocosi, care nu pot urmări din tribune sau din fata televizorului pot apela la ajutorul smartphone-ului pentru a fi la curent cu fazele importante ale meciului.

O primă varianta ar fi urmarirea live text-urilor publicate de marile site-uri cum este sport.ro, care transmit sub forma de live blogging mersul partidei.

O multitudine de aplicatii pentru telefoanele iPhone sau mobilele cu Android iti stau si ele la dispozitie pentru ultimele detalii legate de meciul Romania Franta.

Este vorba despre aplicaţii pe care le-am mai prezentat deja, cum ar fi Soccer Scores Pro sau Soccer LiveScores.

Soccer Scores Pro este o aplicaţie bine realizată, cu o organizare complexă şi update-uri aproape instant. Aplicaţia costă circa 8 RON pe Android Market.
În cazul în care preferi o aplicaţie gratuită, poţi alege Soccer LiveScores, care îţi oferă detalii nu doar despre evenimentele importante, cum este meciul din preliminarii dintre Romania si Franta ci şi despre alte partide ale zilei.

Tot folosindu-se de internet, fanii pot achizitiona si bilete la partida Romania Franta, direct de pe site-ul BileteFotbalOnline.ro, vanzarea continuand pana azi la ora 17.

Etichete: , , , , ,