Samsung ST96: Compactă de 14 megapixeli cu tehnologie Dual Capture

Scris de | 6 septembrie, 2011
Samsung ST96: Compactă de 14 megapixeli cu tehnologie Dual Capture

Samsung Electronics a anunţat astăzi lansarea unei noi compacte ce continuă standardul de calitate al seriei ST. Modelul ST96 dispune de un senzor CMOS de 14 Megapixeli BSI (Back Side Illuminated) şi de funcţia Dual Capture.

Dispozitivul perfect pentru utilizatorul preocupat de stil, ST96 are un design suplu, cu margini rotunjite, ce permit o manevrare confortabilă în timpul fotografierii. În ciuda corpului subţire, ST96 este dotat cu funcţii premium ce oferă rezultate excepţionale şi capabilităţi de înaltă performanţă.

Graţie senzorului foarte puternic al camerei, de 14 megapixeli, utilizatorii pot captura imagini vibrante şi clare chiar şi în interiorul unei încăperi ori seara, fără a fi nevoie de folosirea unui flash. Reducând foarte mult nivelul de zgomot, senzorul CMOS îmbunătăţeşte potenţialul fotografierii, iar imaginile sau înregistrările minunate cu lumină redusă devin realitate la o simplă apăsare de buton.

Samsung ST96 asigură utilizatorii că vor avea parte de cele mai bune capabilităţi, graţie inovatoarei funcţii Dual Capture. ST96 dispune de un obiectiv wide de 26mm cu zoom optic plus Live de 5x, funcţii 3D şi Action Panorama, pentru a acoperi întreaga scenă a unei petreceri pe care să ţi-o aminteşti în toată culoarea şi strălucirea ei.

Domnul Myoung Sup Han, vicepreşedinte senior şi şef al Digital Imaging Business la Samsung Electronics, a declarat într-un comunicat de presă: „Suntem conştienţi că utilizatorii din ziua de astăzi doresc performanţă într-un dispozitiv compact şi suplu. Funcţiile unice de care dispune ST96 garantează realizarea unor imagini de înaltă calitate în orice împrejurare, inclusiv în condiţii de iluminare slabă, aducând la degetele utilizatorilor filmarea şi fotografierea full HD în culori vibrante.”

Camera ST96 poate realiza capturi ultra rapide de până la 8 fotografii la trei, cinci sau zece cadre pe secundă, oferind calitate incredibilă în timp real pentru momentele pline de acţiune imortalizate atât în imagini statice, cât şi în videoclipuri.

Etichete: , , , , ,