FIFA 2012 demo, liber pentru download

Scris de | 15 septembrie, 2011
FIFA 2012 demo, liber pentru download

Fifa 2012 in varianta demo este liber pentru download!

Fanii FIFA  au primit o veste foarte importanta astazi, EA Games lansand mult asteptatul demo pentru versiunea 2012.

Fifa 12 soseste cu un sac plin de bunatati, pornind de la  sistemul Player Impact Engine. Aflat în lucru de peste doi ani, sistemul este o inovaţie majoră, detectând poziţia exactă a impactului dintre doi jucători şi generând mişcări extrem de realiste, bazate pe aceste puncte de contact.

Pe lângă acest sistem FIFA 12 mai aduce noi tehnologii cum ar fi Precision Dribbling sau Tactical Defending, iar  jucătorii beneficiază de inteligenţă artificială superioară, graţie Pro Player Intelligence.

Pro Player Intelligence le permite jucătorilor să ia decizii în funcţie de aptitudinile lor şi a coechipierilor lor, sistemul oferindu-i unui jucător de top, spre exemplu, posibilitatea de a crea faze mult mai complexe decât un jucător oarecare.

Pe langa demo-ul lansat astazi, EA a mai dezvaluit si cateva informatii despre  soundtrack-ul jocului: „Convingerea noastra este ca soundtrack FIFA trebuie sa fie intotdeauna mai mult decat o colectie de melodii. Dorim sa cream o colectie de melodii internationale, care sa intruchipeze zeci de natiuni si practic fiecare gen de muzica. Vrem sa aducem lumea mai aproape, unind culturile globale ale fotbalului si ale muzicii”. Nimic precis, însă ca şi întotdeauna, ne putem aştepta la piese indie, precum şi la hit-uri internaţionale.

Dar pentru ca stirea cea mare este totusi demo-ul, poti descarca  aici FIFA 2012 demo pentru PC, XBOX sau PlayStation.

Etichete: , , ,