Max Payne 3: Arunca o privire asupra trailer-ului oficial

Scris de | 15 septembrie, 2011
Max Payne 3: Arunca o privire asupra trailer-ului oficial

După ce vă anunţam recent că Max Payne 3 va fi disponibil anul viitor, în luna martie, este momentul să notăm şi sosirea primului trailer al jocului.

Postat acum câteva ore de către cei de la Rockstar, primul trailer Max Payne 3 prezintă în totalitate scene din joc, conform producătorului. Şi ce scene. New York-ul îngropat de furtuna e istorie, fiind înlocuit acum de cartierele arse de soare din Sao Paulo, Brazilia. Un Payne de nerecunoscut, chel şi bărbos, decide să pună din nou mâna pe arme şi să se ia la trântă cu băieţii răi.

Acţiunea pare extrem de bine realizată, cu nelipsitul Bullet Time şi sărituri spectaculoase şi chiar dacă  din cele circa 90 de secunde ale trailer-ului nu ne putem face o idee foarte bună despre poveste, ne sunt prezentate totuşi o serie de personaje care în ipostaze promiţătoare.

Sam Houser, fondatorul Rockstar Games, a comentat noul joc într-un comunicat de presă : “Max Payne ne-a oferit oportunitatea deosebită de a continua evoluţia personajului iconic. Suntem încântaţi să oferim publicului o variantă modernă a personajului care să îi atragă în povestea lui întunecată.”

Noul trailer Max Payne 3 poate fi vizionat mai jos:

Etichete: , ,