Descarcă acum jocul Portal pe gratis

Scris de | 19 septembrie, 2011
Descarcă acum jocul Portal pe gratis

Valve oferă jocul-eveniment Portal pe gratis pentru o scurtă perioadă de timp prin iniţiativa „Learn with Portals”, care speră să ajute tinerii elevi şi studenţi să descopere tainele fizicii prin efectuarea puzzle-urilor din joc.

Portal poate fi descărcat pe gratis până mâine, 20 septembrie, de pe pagina oficială a serviciului  Steam.

Valve a lansat cu această ocazie şi site-ul dedicat www.learnwithportals.com care explică motivul pentru care compania americană a decis să organizeze această promoţie: „Una dintre cele mai mari provocări în a preda cursuri în domenii precum ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică este să obţii interesul studenţilor. Cu ajutorul platformelor interactive ca Portal face din fizică, matematică, logică şi aşa mai departe materii interesante, cool şi distractive.”

Portal este un joc single-player lansat în 2007, cu o poveste extraordinară şi un gameplay unic catalogat în unanimitate ca fiind unul dintre cele mai revoluţionare din ultimii ani.

Portal se comercializează în mod normal la preţul de 20 de dolari, deci îţi recomandăm să profiţi cât mai repede de această oportunitate.

Etichete: , , , ,