Orange oferă noi avantaje la abonamentele Delfin, Flamingo, Fluture şi Panteră

Scris de | 19 septembrie, 2011
Orange oferă noi avantaje la abonamentele Delfin, Flamingo, Fluture şi Panteră

Orange România a anunţat astăzi printr-un comunicat de presă noi servicii şi pachete de minute, SMS-uri sau MMS-uri pentru abonamentele Delfin, Flamingo, Fluture şi Panteră.

Abonamentele Delfin, pe lângă mai multe minute, includ de acum şi SMS-uri în reţea şi se adresează celor care doresc să comunice atât prin voce, cât şi prin mesaje scrise.

Abonamentele Panteră asigură toată gama de servicii – voce, mesaje scrise şi internet mobil, iar de astăzi clienţii au şi mai multe avantaje. Una dintre principalele noutăţi este pachetul generos de SMS-uri naţionale. În plus, clienţii beneficiază de notificari Info Servicii gratuite, la alegere între ştiri, meteo, curs valutar sau alte domenii preferate.

Abonamentele Panteră care pornesc de la 21 euro/lună includ gratuit accesul şi traficul la TV pe mobil, prin care pot fi vizionate 16 programe TV în direct, dar şi videoclipuri cu ştiri, sport, muzică şi filme.

Accesul la posturile TV poate fi făcut şi prin intermediul aplicaţiei TV live de la Orange, disponibilă pentru clienţii posesori de iPhone.

Cu abonamentele Flamingo, create special pentru apeluri internationale pe fix sau mobil, clienţii primesc în plus faţă de beneficiile existente şi 25 de SMS internaţionale. Acestea sunt gratuite timp de 6 luni pentru un abonament nou Flamingo pe 24 de luni şi timp de 3 luni în cazul contractelor de 12 luni.

În final, pentru clienţii care îşi doresc avantajele unui abonament, dar şi beneficiile unei cartele PrePay, abonamentul Fluture oferă de astăzi mai multe minute şi SMS-uri în reţea.

Etichete: , , , , ,