HTC Rhyme: Eleganţă la superlativ

Scris de | 21 septembrie, 2011
HTC Rhyme: Eleganţă la superlativ

HTC a anunţat ieri noul terminal Rhyme care combină cu succes designul elegant cu o experienţă HTC Sense actualizată. HTC Rhyme a fost lansat alături de o suită impresionantă de accesorii dedicate.

HTC Rhyme este un smartphone ce oferă un design elegant şi compact. Fiecare detaliu a fost atent prelucrat pentru a oferi o experienţă senzorială unică. Materialele, forma şi dimensiunile sunt concepute pentru a se simţi extraordinar în mână, fără a sacrifica nicio funcţie complexă.

Specificaţiile smartphone-ului includ un display WVGA de 3.7 inchi, un procesor single-core cu o frecvenţă de 1GHz, memorie de 768 RAM, o capacitate de stocare internă de 4GB şi un slot MicroSD. HTC Rhyme este disponibil în trei culori: Clearwater, Hourglass și Prună. Din punct de vedere al software-ului, HTC Rhyme rulează versiunea 2.3 a sistemului de operare Android, şi dispune de interfaţa HTC Sense 3.5, ultima versiune actualizată.

La capitolul accesorii, producătorul taiwanez a „echipat” terminalul cu un număr impresionant de produse:

Dock-ul HTC Rhyme – Docking Station-ul realizează simultan reîncărcarea telefonului şi îl transformă într-un ceas deşteptător şi într-un centru de muzică, astfel încât utilizatorul să se poată trezi pe ritmurile melodiilor preferate.

Charm-ul HTC Rhyme – Charm-ul este o abordare inovativă pentru a alerta discret pe utilizator de apelurile sau mesajele pe care le primeşte în timp ce telefonul se află undeva prin geantă. Acesta este un cub mic, care emite luminos şi care este ataşat la telefon printr-un cordon care poate atârna de geantă şi care poate fi utilizat pentru extragerea rapidă a telefonului din geantă.

Banderola pentru braț HTC Rhyme – Aceasta permite utilizatorului să facă sport, având la îndemână aplicaţiile şi muzica. 

ştile Tangle Free HTC Rhyme – Elimină complicaţiile ascultării muzicii pe telefon.

ştile Bluetooth HTC Rhyme – Căștile wireless au aceleaşi trăsături de design ca şi telefonul şi permit utilizarea facilă în regim hands free.

Difuzorul pentru maşină HTC Rhyme cu Bluetooth – Difuzorul se ataşează parasolarului pentru un condus uşor şi în siguranţă.

HTC Rhyme va fi disponibil în Europa începând cu luna octombrie.

Etichete: , , , ,