Soluții D-Link pentru companii mici

Scris de | 10 octombrie, 2011
Soluții D-Link pentru companii mici

D-Link a lansat noul ShareCenter Pro DNS-1100-04, o soluție de stocare all-in-one destinată companiilor mici, ce combină tehnologia performantă iSCSI cu caracteristici NAS, cum ar fi amplasarea flexibilă în rețele și faptul că este proiectat pentru patru drive-uri SATA (max. 3 TB fiecare).
Acest produs prezintă viteze mari de transfer de date, o interfață intuitivă și este simplu de utilizat. De asemenea, include o gamă largă de caracteristici de securitate și backup, cum ar fi CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol) sau Volume Snapshot, care fac ca această soluție de stocare să fie concepută special pentru firmele mici sau pentru departamente din cadrul marilor companii. Oriunde și oricum se utilizează, dispozitivul de stocare DNS-1100-04 permite companiilor să își gestioneze volumul tot mai mare de date ușor și eficient, fără a necesita costuri pentru alte resurse IT.
ShareCenter Pro DNS-1100-04 oferă 2 porturi Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbps, 2 USB 2.0, patru moduri de operare: JBOD (Just a Bunch of Drives), RAID0, RAID1, RAID5 și este proiectat pentru până la patru hard disk-uri SATA (max. 12 TB)
Mai putem aminti și securitatea totală, cu suport pentru VLAN tagging, criptare AES și protocoale CHAP.
D-Link DNS-1100-04 ShareCenter Pro este disponibil în România la distribuitorii Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers.

Etichete: ,