Samsung caută ambasadori prin campania „Samsung Mob!lers România”

Scris de | 13 octombrie, 2011
Samsung caută ambasadori prin campania „Samsung Mob!lers România”

Samsung România a dat startul unei campanii prin care speră să construiască o comunitate de ambasadori ai companiei pe piaţa autohtonă. Ambasadorii vor avea şansa să se implice activ în lansarea viitoarelor produse Samsung, inclusiv să le testeze în avans.

Campania presupune recrutarea a 15 ambasadori Samsung, denumiţi “Mob!lers” şi activarea interesului produselor Samsung în rândul tuturor fanilor din România. Sub coordondarea organizatorilor, echipa de Mob!lers vor participa la partajarea de informaţii, noutăţi şi review-uri proprii legate de brand.

„Samsung Mob!lers România” a debutat pe 3 octombrie, iar cei care vor să se înscrie în cursa pentru titlul de ambasador Samsung, mai au şansa până pe 24 octombrie. Din 25 octombrie şi până în 31 va începe activitatea ambasadorilor, perioadă în care vor testa produse în exclusivitate şi vor scrie despre acestea pe pagina oficială. În urma finalizării perioadei de recrutare şi selectare, ambasadorii vor primi diferite produse Samsung.

Pentru a te înscrie în campanie accesează acum aplicaţia dedicată de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/samsung.mobilers.ro

Etichete: , , , , ,