Americanii îşi folosesc tableta sau smartphone-ul chiar şi când se uită la televizor

Conform unui studiu publicat recent de către experţii de la Nielsen

Conform unui studiu publicat recent de către experţii de la Nielsen, americanii iubesc conceptul de multi-tasking chiar şi în viaţa reală. Spre exemplu, aproximativ 40% din utilizatorii de dispozitive mobile nu îşi pot lăsa deoparte gadget-urile nici în timp ce se uită la televizor.

Aproximativ 40% din proprietarii unui smartphone sau a unei tablete de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii folosesc aceste dispozitive zilnic, în timp ce se uită la ştiri, filmul sau serialele preferate. Principala ocupaţie a acestora e verificatul mail-urilor, care s-a clasat pe primul loc în topul activităţilor la ambele sexe.

Un alt detaliu interesant este faptul că femeile vizitează mai des site-urile de socializare în timp ce se află în faţa ecranului televizorului, în timp ce bărbaţii verifică de cele mai multe ori diferite rezultate sportive.

Multitasking-ul multimedia cu 2 sau 3 ecrane în faţa utilizatorului dovedeşte din nou faptul că tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în viaţa omului modern.