Football Manager 2012, disponibil acum în România

Scris de | 21 octombrie, 2011
Football Manager 2012, disponibil acum în România

TNT Games a anunţat astăzi lansarea pe piaţa autohtonă a noului joc de management fotbalistic, Football Manager 2012. Mult-aşteptatul simulator beneficiază de o serie impresionantă de caracteristici noi ce garantează o experienţă plăcută de joc.

Noul Football Manager 2012 îți pune la dispoziție două moduri complet noi de vizualizare a jocului: „Director Cam“ şi „Behind Goal“, pentru o experienţă cu adevărat autentică în timpul meciului, precum și multe alte îmbunătăţiri, inclusiv noi animaţii, un sistem nou de redare a spectatorilor şi mai multe stadioane.

Football Manager 2012 oferă un nou tutorial in-game care să te ajute pe parcursul jocului, dar și o interfaţă îmbunătăţită, ceea ce presupune mult mai multe rezoluţii pentru ecranul tău, dar şi informaţii mult mai uşor accesibile. În plus, îți poți configura opțiunile de joc mai uşor cu noile filtre, coloane personalizabile și un nou ecran de tactici şi de informaţii generale.

Mihai Andrieş, Head Researcher Sports Interactive pentru România, a declarat : „Diferențele dintre Football Manager 2012 și edițiile anterioare sunt enorme din multe puncte de vedere. S-a umblat la partea de transferuri, de interfață grafică, la modul 3D, analiza meciurilor, tonurile în discuțiile cu jucătorii, sunt prea multe. Cel mai important element nou mi se pare posibilitatea de a putea adăuga campionate noi în timpul unui joc. Chiar dacă acest lucru se întâmplă la final de sezon, nu mai ești nevoit să începi un joc nou.”

Football Manager 2012 este acum disponibil în România la prețul de 159,99 lei.

Etichete: , , , ,