Diablo III: Azmodan, noul stăpân al iadului îşi face apariţia în noul trailer

Scris de | 24 octombrie, 2011
Diablo III: Azmodan, noul stăpân al iadului îşi face apariţia în noul trailer

Noul trailer pentru Diablo III, în care cei de la Blizzard ni-l prezintă pe noul stăpân al iadului, Azmodan, a reuşit să ridice publicul în picioare în cadrul evenimentului BlizzCon 2011.
După cum era de aşteptat, trailerul are o prezentare grafică incredibilă şi o atmosferă pe măsură. Leah, nepoata lui Deckard Cain încearcă să desluşească scrierile oculte care fac lumină în conflictul veşnic dintre forţele luminii şi cele ale întunericului în momentul în care are o viziune şocantă.

Azmodan, lordul păcatului stă aşezat pe tronul roşu al iadului şi promite că va evita soarta fraţilor săi şi că va acoperi lumea cu armatele sale însetate de sânge.
Pe lângă impresionantul trailer intitulat Diablo 3 Black Soulstone, Chris Metzen, vice preşedinte Blizzard a prezentat şi o serie de informaţii legate de mitologia Diablo.

Forţele luminii, reprezentate de consiliul Angiris, compus din cinci arhangheli, printre care Tyrael, Auriel sau Imperius se opun celor doi stăpâni ai iadului care au mai rămas în viaţă, Belial, lordul minciunilor şi Azmodan, lordul păcatului, care este stăpânul suprem al abisului de peste 300 de ani.

Anunţul pe care îl aşteptau însă mulţi fani şi care nu a mai sosit este cel legat de data de lansare a lui Diablo 3.

Etichete: , , , , , , ,