Orange înregistrează venituri în creştere în T3 2011

Scris de | 28 octombrie, 2011
Orange înregistrează venituri în creştere în T3 2011

Veniturile Orange trimestrul trei al acestui an au înregistrat  valoarea de 241 milioane de euro, o crestere de 3% comparativ cu trimestrul doi al anului. La 30 septembrie Orange avea 10,184 milioane de clienţi, cu 1% mai mult decât în trimestrul precedent.

“ În trimestrul trei al anului am continuat să investim pentru a le asigura clienţilor noştri cea mai buna experienţă la toate punctele de interacţiune cu brandul. Vom căuta noi oportunităţi de creştere organică prin servicii accesibile şi de înaltă calitate, continuând în acelaşi timp să investim substanţial în reţea.” a mai declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

În trimestrul trei Orange şi-a extins portofoliul de produse cu noi opţiuni pentru abonamente şi terminale în premieră, atât smartphone-uri, cât şi tablete, precum: BlackBerry Bold 9900, Samsung Galaxy Tab 10.1”. Serviciul HD voice, în premieră în România, este folosit de din ce în ce mai mulţi clienţi, numărul lor ajungând la 75 000.  Programul de modernizare a reţelei a continuat, iar Orange acoperă în prezent 92% din Transilvania cu reţea 3G, iar in Bucureşti oferă cea mai mare viteză la care poate ajunge reţeaua 3G, de până la 43,2 Mbps. Totodată, reţeaua de distribuţie Orange beneficiază acum de un nou design.

Etichete: , , ,