Siri, asistentul personal de pe iPhone 4S, portat pe iPod

Scris de | 31 octombrie, 2011
Siri, asistentul personal de pe iPhone 4S, portat pe iPod

Siri, sistemul care permite controlul vocal al funcţiilor de pe iPhone 4S, a fost portat cu succes pe un iPod Touch. Doi dezvoltatori, @stroughtonsmith şi @chpwn au postat un clip pe YouTube în care prezintă sistemul Siri funcţionând aproape perfect pe un iPod Touch.

Un mic neajuns este faptul că din cauza microfonului mai slab al iPod-ului, comparativ cu cel al lui iPhone 4S, comenzile trebuie rostite puternic şi aproape de dispozitiv.

Nu par să existe însă nici un fel de probleme legate de viteza de răspuns. Acest lucru demonstrează faptul că Siri poate rula şi pe dispozitive care nu sunt echipate cu noul procesor A5.

Cei care doresc să instaleze Siri pe iPhone 4 mai au de aşteptat, deoarece modificarea şi redistribuirea codului Apple este sancţionată legal, iar dezvoltatorii nu vor să îşi creeze probleme făcând public hack-ul.

Rămâne să vedem dacă se va găsi o soluţie care să evite problemele legale sau dacă Apple va decide în viitor să facă Siri disponibil şi pe generaţia mai veche de produse.

Etichete: , , , ,