Lumix DMC-GX1, noul model din gama Lumix G oferită de Panasonic

Scris de | 7 noiembrie, 2011
Lumix DMC-GX1, noul model din gama Lumix G oferită de Panasonic

Panasonic a anunţat astăzi lansarea unei noi camere cu obiective interschimbabile din seria Lumix G Micro-System. Modelul Lumix DMC-GX1 e capabil să obţină imagini de o calitate ridicată, la o rezoluţie deosebită şi cu o reproducere fidelă a culorilor.

Datorita senzorului Live MOS cu rezoluția de 16 megapixeli și a procesorului Venus Engine, imaginile preluate în condiții de luminozitate scăzută, la un nivel ISO care ajunge chiar la 12800, sunt surprinzător de clare. Sistemul de autofocalizare a adus îmbunătăţiri vitezei de operare, noua camera din gama LUMIX G Micro System fiind capabilă să realizeze fotografii în cascadă la un interval de numai 0,09 secunde cu Light Speed AF. Fotografierea în rafala ajunge la o rată de 4,2 fps la rezoluția maximă de 16-megapixeli, sau la 20 fps la o rezoluţie de 4 megapixeli.

DMC-GX1 poate înregistra video Full-HD la 1920 x 1080 cu sunet stereo, în format AVCHD, superior atât prin eficacitatea compresiei informațiilor, cât și prin compatibilitatea cu o multitudine de echipamente AV pentru vizionarea filmelor înregistrate.

Sistemul Advanced AF include funcțiile full-time AF și tracking AF și poate fi utilizat în modul video astfel încât fiecare utilizator să poate obține cele mai bune clipuri, cât mai ușor.

Parte din noua linie premium de camere LUMIX G Micro System, noua GX1 se remarcă și printr-un design deosebit. Montantul din partea superioară a camerei permite atașarea foarte facilă a vizorului opțional Live View Finder (DMW-LVF2), echivalent cu 1.440.000-dot și unghi de vizibilitate de 100%.

Etichete: , , , , ,