D-link DIR-645: Router cu tehnologie SmartBeam

Scris de | 8 noiembrie, 2011
D-link DIR-645: Router cu tehnologie SmartBeam

D-link a anunţat ieri lansarea router-ului wireless N, DIR-645, cu tehnologie SmartBeam, ce garantează o rată ridicată de transfer de date la distanţe mari. În plus, router-ul cu şase antene interne multidirecţionale extinde acoperirea Wi-Fi şi asigură o conexiune la Internet stabilă şi puternică.

Cele şase antene multidirecţionale ale DIR-645 sunt incorporate şi se bazează pe tehnologia complexă SmartBeam. Aceasta generează o undă radio direcţională (beamforming) către echipamentul care este conectat, cum ar fi notebook-ul sau PC-ul. În acelaşi timp, intensitatea semnalului este constant monitorizată şi, mulţumită tehnologiei SmartBeam, acest router inteligent detectează în mod independent poziţia aproximativă a utilizatorilor.

În comparaţie cu antenele standard, aceste antene inteligente permit o conexiune mult mai stabilă şi fără întreruperi, şi, mai mult, prezintă o acoperire net superioară – chiar şi în clădiri cu mai multe etaje, apartamente spaţioase şi imobile cu pereţi din beton.

Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link România, a declarat într-un comunicat de presă că :”Acest inteligent router de formă cilindrică este ideal şi pentru mediile din birourile mici. Tehnologia SharePort Plus permite utilizarea în comun a imprimantelor şi altor dispozitive USB pentru mai mulţi utilizatori – membrii ai familiei sau colegi. Routerul SmartBeam DIR-645 este deja disponibil şi a câştigat faimoase premii, precum iF product design şi Japan’s Good Design Award 2011”.

Routerul SmartBeam DIR-645 este disponibil acum în România şi poate fi comandat de la distribuitorii autorizaţi: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System şi SCOP Computers.

Etichete: , , ,