Panasonic Toughpad A1 şi B1: Tablete Android rezistente la apă şi praf

Scris de | 8 noiembrie, 2011
Panasonic Toughpad A1 şi B1: Tablete Android rezistente la apă şi praf

Panasonic a anunţat în cursul zilei de ieri două tablete cu sistemul de operare Android ce împrumuta o mare parte din caracteristicile faimoaselor produse Toughbook. Tabletele Toughpad A1 şi Toughpad B1 au fost create pentru utilizarea în condiţii speciale şi sunt rezistente la apă şi praf.

Compania japoneză Panasonic a prezentat ieri două tablete destinate celor care au nevoie de un dispozitiv IT pentru lucrul pe teren. Tabletele ultra-rezistente A1 şi B1 oferă pe lângă protecţie împotriva unor eventuale accidente şi o serie de caracteristici de top.

Tableta Toughpad A1 dispune de un ecran LED de 10 inchi, procesor de 1.2 GHz, o capacitate de stocare internă de 16 GB, suport MicroSD, o cameră principală de 5 megapixeli şi una frontală de 2 megapixeli, suport 3G, Wi-Fi şi HDMI. Din păcate, Panasonic nu a dezvăluit prea multe detalii legate de modelul Toughpad B1. Tot ce ştim până acum e faptul că va fi un dispozitiv cu un ecran de 7 inchi.

Ambele tablete vor rula platforma Android, în versiunea 3.2 Honeycomb.

Panasonic Toughpad A1 va fi disponibilă începând cu primăvara anului viitor, în timp ce modelul Touchpad B1 va ieşi pe piaţă în toamna anului 2012.

Etichete: , , , , ,