Vodafone se bucură de venituri în creştere

Scris de | 9 noiembrie, 2011
Vodafone se bucură de venituri în creştere

Vodafone România a anunţat în cursul zilei de ieri rezultatele financiare pentru primele 6 luni ale anului financiar 2011-2012, încheiat la finele lunii septembrie. Veniturile totale au crescut cu 3% faţă de trimestrul anterior.

Veniturile totale au fost de 410,7 milioane de euro, în primele 6 luni ale anului, încheiate la 30 septembrie 2011. Astfel, veniturile totale au crescut cu 3%, faţă de trimestrul anterior.

În perioada aprilie – septembrie 2011, Vodafone România a adăugat un număr de 1,367 de milioane de clienţi noi, continuând în acelaşi timp să deconecteze utilizatorii inactivi ai Cartelei Vodafone, ajungând astfel la un număr total de de 8,596,375 de clienţi.

Iñaki Berroeta, preşedinte şi CEO Vodafone România, a declarat într-un comunicat de presă: „Am continuat să deconectăm utilizatorii inactivi ai serviciilor prepay, fiind consecvenţi strategiei noastre, de a ne asigura ca avem o bază de clienţi activă, şi în niciun caz supradimensionată. Suntem bucuroşi să vedem semne pozitive în performanţa noastră, cum ar fi creşterea cu 3% a veniturilor, de la un trimestru la altul, precum şi o creştere accelerată a veniturilor din Internet pe mobil, de 164%, în ultimul an.”

Clienţii serviciilor pe bază de abonament au reprezentat 40%, iar cei ai Cartelei Vodafone, 60%, la data de 30 septembrie 2011.

Etichete: , , , ,