Sheba lansează RO.A.D 2012, cea mai avansată hartă GPS din România

Scris de | 17 noiembrie, 2011
Sheba lansează RO.A.D 2012, cea mai avansată hartă GPS din România

Sheba Distribution SRL, distribuitor al brandului Garmin în România şi Proiectul România Digitală anunţă astăzi lansarea noului Atlas Digital al României. RO.A.D 2012 prezintă informaţii ce au fost adunate timp de 3 ani, tocmai pentru ca acurateţea şi detalierea hărţii să fie exemplare.

Atlasul Digital al României dispune de un număr de peste 1200 de localități din România la nivel de detaliu, cu acoperire din Delta Dunării și până în vârful Munților Carpați și beneficiază de cele mai noi caracteristici tehnologice disponibile pe platformele dispozitivelor de navigație Garmin.

Bogdan Condurățeanu, director tehnic al Sheba Distribution și inițiatorul Proiectului România Digitală, a declarat într-un comunicat de presă: „Pe lângă funcționalitatea și precizia detaliilor pe care am vrut să le atingem cu această nouă ediție a RO.A.D., am dorit ca Atlasul să cuprindă și valorile culturale esențiale ale României și nu doar coordonatele cartografice standard. Noua hartă va fi o reală plăcere în mâna celor care pornesc la drum și doresc să descopere România prin prisma dispozitivelor de navigație Garmin.”

Marele atu al noii hărți este vizualizarea în format 3D a siturilor culturale și istorice de referință din România; acestea sunt elaborate și finisate cu mare atenție la detalii, contribuind și la experiența estetică a călătoriei și pregătirii acesteia, nu doar la cea orientativă.

Prețul unui card cu RO.A.D.2012.10 este de 475 Lei fără TVA.  Pre-încărcat pe aparatele Garmin comercializate de Sheba Distribution, RO.A.D.2012.10 are un preț de doar 99 Lei cu TVA inclus. Toți utilizatorii care au achiziționat RO.A.D.2009.10 în ultima lună beneficiază de update gratuit la RO.A.D.2012.10, iar toți cei care au cumpărat RO.A.D. înainte de această dată beneficiază de 50% reducere la achiziția upgrade-ului la noul RO.A.D.

Etichete: , , , , ,