CISCO lanseaza noua gama de routere Linksys Seria E

Scris de | 24 noiembrie, 2011
CISCO lanseaza noua gama de routere Linksys Seria E

Cisco a lansat ieri in Romania noile routere Linksys Seria E si amplificatorul de semnal Lynksys Range Extender.

Routerele prezentate ieri sunt remodelarile seriei vechi, imbinand un nou aspect atragator cu functionalitatea avansata. Noua gama a fost premiata recent cu premiul red dot product design 2011 pentru forma, inovatie si calitate.

Seria E este formata din cinci routere cu preturi de la  209 lei (modelul LyikSys E1200) pana la 739 lei (modelul Lyinksys E4200) si oferă capacitatea necesară pentru diferite tipuri de consum. Cu viteze de pana la 450 Mbps, functiile cheie includ configurare de flux spatial 3×3 pentru o mai buna acoperire, aplificatoare de putere externe pentru o mentinerea unui semnal bun pe o distanta mai mare si reducerea punctelor moarte, precum si tehnologie USB virtuala pentru conectarea la retea a imprimantelor, dispozitivelor de stocare si a altor dispozitive USB. O alta noutate la modelele selectate din Seria E este si suportul nativ IPv6 si 6rd.

click pentru a mari

Cisco a mai lansat ieri si amplificatorul de semnal Linksys Wireless-N Range Extender pentru consumatorii care au un semnal mai slab in anumite zona din casa. Aplificatorul este proiectat pentru preluarea unui semnal wireless existent si repetarea acestuia in interiorul casei.

„Cu peste 70 de milioane de routere vandute, Linksys valorifica un deceniu de autoritate in dmeniu si inovatie creand produse care au castigat increderea consumatorilor prin cea mai buna raza de actiune si performanta wireless,”, a declarat Jens Hofmeister, director management produse Cisco. „Noile routere din seria E ofera o gama de solutii pentru nevoile consumatorilor actuali de retele personale si sunt ideala pentru experiente media premium”

Etichete: , , , , ,