Black Friday: eMag a epuizat stocul de produse la preţuri promoţionale

Scris de | 25 noiembrie, 2011
Black Friday: eMag a epuizat stocul de produse la preţuri promoţionale

Retailer-ul autohton eMag a emis o actualizare cu privire la campania Black Friday ce se desfăşoară în cursul zilei de azi. Produsele care au fost disponibile la preţ promoţional s-au vândut în totalitate. Reducerile continuă cu 10% discount pentru toate produsele din ofertă.

eMag a publicat o actualizare pe blog-ul oficial în legătură cu traficul înregistrat astăzi pe site şi produsele vândute în cadrul campaniei Black Friday. Tot stocul din promoţie a fost epuizat în doar câteva ore. Retailer-ul a declarat de asemenea că vor încerca să suplimenteze în funcţie de cerere însă nu există nicio certitudine că vor reuşi în totalitate.

Aproximativ 700.000 de vizitatori au accesat astăzi site-ul, lucru care a dus la anumite probleme tehnice. Despre acest aspect, un reprezentat eMag a declarat: „Am întâmpinat probleme tehnice timp de 48 minute din cauza vârfului maxim de trafic, la un moment dat înregistrându-se peste 100.000 de vizitatori simultan pe site. Ca şi nivel de comparaţie, într-o zi foarte bună sunt între 7 – 8000 de vizitatori simultan iar în vârful din decembrie 2010 au fost 10.000.”

Promoţia de Black Friday continuă cu un discount de 10% pentru fiecare produs de pe site-ul eMag.

Etichete: , , , , , , , ,