Acer Aspire S3: Aspiră la mai mult!

Scris de | 30 noiembrie, 2011
Acer Aspire S3: Aspiră la mai mult!

Suntem la începutul erei ultrabook-urilor, notebook-uri puternice, subţiri de câţiva milimetri, care au reuşit să reînvie interesul pentru această categorie de produse care începuse să piardă teren în faţa tabletelor; Acer intră în acest joc cu modelul Acer Aspire S3, care promite un raport excelent calitate preţ.

Ultrabook-ul Acer are un look contemporan, extrem de elegant, reuşind să inspire un aer business, de produs premium. Capacul ecranului este construit din aluminiu, restul carcasei fiind realizate din plastic, finisat în aşa fel încât să imite nuanţa metalului.

Acer Aspire S3 oferă un display HD LED de 13.3 inchi, cu rezoluţia de 1366 x 768 pixeli. Ultrabook-ul este echipat cu un procesor Intel Core i5-2467M la 1.6 GHz, 4 GB memorie DDR3, unitatea grafică integrată Intel HD Graphics, precum şi o combinaţie interesantă între un hard disk Seagate de 320 GB, 5400 rpm, 16 MB cache şi un SSD de 20GB.

Mai multe detalii despre Acer Aspire S3 în numărul viitor al revistei connect. O galerie de imagini pe pagina noastră de Facebook.

Etichete: , , , , ,