Xbox 360 a înregistrat vânzări record cu ocazia Black Friday

Scris de | 30 noiembrie, 2011
Xbox 360 a înregistrat vânzări record cu ocazia Black Friday

Microsoft a anunţat în cursul zilei de ieri bilanţul consolelor Xbox 360 vândute săptămâna trecută, cu ocazia evenimentului Black Friday. Astfel, peste 900.000 de console Xbox au fost achiziţionate în ceea ce s-a dovedit a fi cea mai de succes săptămână din punct de vedere al unităţilor vândute.

Microsoft a vândut în totalitate peste 960.000 de console pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, dintre care mai mult de 800.000 în cursul zilei de vineri. Acest bilanţ relevă cea mai de succes săptămână din istoria Xbox-ului. Mai mult, peste 750.000 de dispozitive Kinetic au fost achiziţionate fie la pachet sau standalone.

Chris Homeister, vicepreşedintele diviziei de Home Entertainment din cadrul lanţului de magazine Best Buy, a declarat: „Xbox 360 a fost printre cele mai bine vândute aparate la Best Buy în timpul evenimentului Black Friday, ceea ce dovedeşte popularitatea segmentului de gaming în sezonul sărbătorilor de iarnă.”

Reamintim faptul că aceste cifre arată numărul de unităţi Xbox 360 vândute doar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Etichete: , , , , , ,