Cosmote celebrează 6 ani de succes

Scris de | 6 decembrie, 2011
Cosmote celebrează 6 ani de succes

Cosmote România a emis astăzi un comunicat de presă prin care doreşte să le mulţumească celor aproximativ 6.5 milioane de clienţi pentru 6 ani de creştere constantă pe piaţa telefoniei mobile autohtone.

În cursul acestor şase ani, Cosmote România şi-a croit drum pe piaţa telefoniei mobile extinzându-şi baza de clienţi de la numai 50.000 la lansarea operaţiunilor la 6.5 milioane de clienţi la finele lunii septembrie 2011, devenind astfel operatorul de telefonie mobilă cu cea mai rapidă creştere din România.

În prezent, reţeaua GSM a companiei asigură acoperire pentru 99% din populaţie şi aproximativ 90% acoperire teritorială. Ultimii doi ani au marcat o creştere accentuată a tehnologiei de internet mobil de mare viteză EVDO, care este acum accesibilă pentru 88% din populaţie.

Stefanos Theocharopoulos, CEO-ul Cosmote România, a declarat într-un comunicat de presă: „Cosmote România este o poveste de succes în pofida tuturor sorţilor de la început şi aţi contribuit cu toţii la această realizare. Daţi-mi voie să vă spun un mare Mulţumesc fiecăruia dintre voi, pentru că fiecare aţi contribuit cu o parte la ceea ce suntem acum. Lumea noastră sunteţi voi.”

Parteneriatul Cosmote şi Germanos, care operează o mare reţea de retail în ţară, a întărit şi mai mult prezenţa comercială a companiei în România.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,