Flanco aduce in Romania cel mai bun televizor LCD al ultimilor 10 ani: Philips 9000 Series

Scris de | 7 decembrie, 2011
Flanco aduce in Romania cel mai bun televizor LCD al ultimilor 10 ani: Philips 9000 Series

Flanco a adus astazi in Romania televizorul Philips 9000 Series, televizor premiat de catre EISA (European Imaging and Sound Association) drept cel mai bun televizor LCD al ultimilor 10 ani.

Philips 9000 Series  aduce pe piata tehnologia “Moth eye”, un efect care creste contrastul dinamic pana la 100.000.000:1. Gamerii se pot bucura acum de tehnologia 3d Max de la Philips, fiind conceputa astfel incat, la jocurile 3D, fiecare jucator sa isi poata vedea propriul personaj folosind ochelarii active Philips.

Noul televizor Philips lansat in Romania este perfect pentru gaming sau vizionarea unui film la calitate superioara, avand toate caracteristicile necesare pentru o experienta placuta: Full HDTV si Perfect Pixel, Led Pro pentru imagini 3D vii, 1200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) pentru claritatea miscarii si sunet la 40W.

O alta caracteristica importanta este Ambilight Spectra XL, functie care mareste si mai mult ecranul prin proiectarea unei lumini, care se modifica automat in functie de ecran, din spatele televizorului pe peretele inconjurator.

Philips 9000 Series va fi disponibil in Romania la un pret de aproximativ 9000 lei.

„Pentru că noul concept de magazin, inaugurat în octombrie, o dată cu lansarea Flanco din Unirea Shopping Center, pune accent pe experiența de cumpărare, vrem să oferim clienților noștri numeroase ocazii de a experimenta beneficiile aduse de cele mai noi tehnologii. Philips 9000 Series se încadrează perfect dorinței de a crea în magazine mediul în care tehnologia și buna dispoziție sunt la ele acasă.” a declarat Violeta Luca, Marketing Director Flanco.

Etichete: , , , , , ,