Panasonic atacă piaţa smartphone-urilor din Europa

Scris de | 9 decembrie, 2011
Panasonic atacă piaţa smartphone-urilor din Europa

Compania japoneză Panasonic a emis astăzi un comunicat de presă în care anunţă planurile de extindere pe piaţa europeană cu un smartphone dedicat. Panasonic va lansa terminalul pe teritoriul continentului european în martie 2012.

Compania a estimat de asemenea o cifră de 9 milioane de smartphone-uri vândute pe piaţa globală până la încheierea anului fiscal din 2016. Panasonic speră să realizeze acest lucru cu un model dedicat pieţei europene. Principalele caracteristici ale terminalului includ  un design subţire, un ecran Quarter HD de 4.3 inchi şi rezistenţă sporită la apă şi praf.

Cu acest model, compania japoneză speră să atingă o cifră de vânzări de 1.5 milioane de unităţi în următorul an fiscal. Mai mult, până la finalul anului fiscal 2016, Panasonic estimează 6 milioane de unităţi vândute doar pe teritoriul Japoniei.

Panasonic e cunoscută pentru fabricarea unor dispozitive IT & C rezistente la diferite forme de impact. Ne putem aştepta oare la ceva asemănător pentru noul model de smartphone?

Etichete: , , ,