Google+: Fotografii mai atractive, noi opţiuni pentru companii

Scris de | 20 decembrie, 2011
Google+: Fotografii mai atractive, noi opţiuni pentru companii

Google+, reţeaua de socializare a celor de la Google, luptă aprig pentru a atrage noi utilizatori şi face acest lucru în cel mai inteligent mod posibil – adăugând funcţii noi înaintea concurenţei. Pe zi ce trece arsenalul Google+ devine din ce în ce mai impresionant şi rămâne doar o problemă de timp până când una dintre noutăţi te va face şi pe tine să optezi pentru Plus. Spre exemplu, cu puţin timp înainte de finalul anului, inginerii Google+ au implementat un nou sistem care îţi permite să ajustezi stream-ul de posturi extrem de precis, pentru ca informaţiile mai importante să fie afişate prioritar.

Notificările sunt şi ele mult mai uşor de observat odată cu noul indicator roşu care anunţă orice schimbare demnă de menţionat.

Google+ Pages necesita la rândul său un upgrade pentru a concura cu oferta Facebook. De acum Pages, dedicat companiilor, permite delegarea a până la 50 de administratori pentru fiecare brand. Aceştia vor avea acces la informaţii mai detaliate despre utilizatorii care au interacţionat cu respectiva pagină.

Google+ Photos a fost şi el îmbunătăţit, sistemul oferind o metodă mai comodă de navigare şi comentarii, precum şi un sistem mai distractiv şi mai fluid de tagging.

Acestea sunt doar câteva dintre noile funcţii implementate de Google+, funcţii care vor intra în funcţiune zilele acestea.

Etichete: , ,